Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Tarafından Sağlık Tesislerimiz Değerlendirildi

Güncelleme Tarihi: 27/08/2018

Müdürlüğümüz bağlı Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı tarafından Osmaniye-Kadirli-Düziçi Devlet Hastaneleri Osmaniye-Kadirli Ağız Diş Sağlığı Merkezleri ve Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin Verimlilik Yerinde Değerlendirilme çalışmaları tamamlandı.

Sağlık Tesislerimizin Yerinde Değerlendirilmesi Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı tarafından 02-09 Ağustos 2018 tarihleri arasında yapılmıştır.
Verimlilik Gözlem Ekibi tarafından Sağlık tesislerimiz Poliklinikleri, Yataklı Servisleri, Yoğun Bakımları, Acil Servisi, Laboratuvarları, Görüntüleme Hizmetleri ve Atıklar mevzuatta belirtilen standartlar çerçevesinde değerlendirilmiştir.

• DDH.jpg
  • KADSM.jpg