1 Haziran Ulusal Fenilketonüri Günü Etkinlikleri Düzenlendi

Güncelleme Tarihi: 04/06/2018

1 Haziran Ulusal Fenilketonüri Günleri etkinlikleri kapsamında Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda İlimiz ve ilçelerde vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla farkındalık etkinlikleri düzenlenmektedir.

İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ÇEKÜS Birimi tarafından Osmaniye Devlet Hastanesi Poliklinikleri girişinde açılan Sağlıklı Yaşam Aracı standı vatandaşlara bilgilendirici el broşürleri ve çeşitli materyaller dağıtılarak farkındalık oluşturulması hedeflenmiştir.

Açılan standı; İl Sağlık Müdürümüz Dr.HasanÖznavruz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Hayri Sarı, Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.TamerGülsur, diğer yöneticiler, hastane çalışanları, hasta ve hasta yakınları ziyaret etmiştir.